اقدام نوآورانه استارتاپ مشهدی برای کمک به ناشنوایان در دریافت گواهی‌نامه رانندگی آلیس در ماتریکس | هوش مصنوعی چه نسبتی با ما و کسب‌وکار‌های ایرانی دارد؟ ویدئو | تصویر روز ناسا؛ گردش یک سیاهچاله چگونه است؟ سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی
سرخط خبرها

نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۴۴۰۶۸
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰
هفته نامه علمی New Scientist در شماره جدید خود با انتخاب تیتر «تغذیه دقیق» مدعی شده است چیزی به عنوان غذای سالم وجود ندارد.
نجفی | شهرآرانیوز - آندروا، گزارشگر نشریه، به مصاحبه با پژوهشگران تغذیه پرداخته است که می‌گویند این بار به جای بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی، میکروسکوپ‌ها را روی بدن خود نشانه گرفته اند. آن‌ها بر این باور بودند که دست کم خودشان به عنوان متخصصان تغذیه از بهترین رژیم‌های غذایی پیروی می‌کنند، اما نتایج در هر یک از پژوهشگران کالج سلطنتی لندن متفاوت بود. بسیاری از آن‌ها فاکتور‌های بیماری‌هایی مانند دیابت را به راحتی و با حجم بالا مصرف می‌کردند! اما آیا آن‌ها غذا‌های بی کیفیت یا صرفا فراوری شده مصرف می‌کردند؟
 
پاسخ منفی بود. آن‌ها اگرچه از نتایج بررسی‌های علمی در رژیم غذایی خود بهره می‌بردند، یک واقعیت را نادیده گرفته بودند. بدن هر یک از افراد به خوراکی‌ها واکنش متفاوتی نشان می‌دهد و چیزی به عنوان رژیم غذایی مناسب دستوری برای همگان وجود ندارد. پس آن‌ها با تأکید بر این اصل که غذای مغذی برای یک فرد می‌تواند برای دیگری کاملا نامطلوب باشد، به دنبال راهکار‌های تغذیه هوشمند و فردی هستند. سوژه دیگر مورد بحث در این شماره New Scientist استفاده بیش از حد از پاک کننده‌ها در دوران شیوع کووید ۱۹ است.
 
نشریه با انتخاب تیتر «آیا ما بیش از حد تمیز شدیم؟» درباره حجم زیاد استفاده شوینده‌ها و پاک کننده‌های به ویژه آنتی باکتریال هشدار داده است. همچنین توصیه کرده است استفاده از مواد غذایی افزایش دهنده ایمنی بدن و مکمل‌ها را جایگزین محلول‌ها و پاک کننده‌های محیطی و بیرونی کنیم.
 
مسئله دیگری که هفته نامه در قبال کووید ۱۹ به آن پرداخته است نزدیک شدن به نخستین زمستان تمام کرونایی است. همان طور که گمانه زنی‌هایی درباره کمک گرمای هوا به ویژه در تابستان به کاهش شیوع کووید ۱۹ وجود داشت، اکنون اختلال احتمالی سرماخوردگی‌های فصلی و تغییر ژنتیکی کروناویروس نیز وجود دارد. این در حالی است که محققان به رعایت هرچه بیشتر افراد در فصل سرما برای استفاده از ماسک امیدوارند و تجربه استرالیایی‌ها در ماه‌های گذشته را مطلوب ارزیابی می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->